Lunch @ WU WEI

bloglovinFollow Me on Pinterest

Well Hello!

Ik ging lunchen met een vriendin in een nieuw restaurantje in Kortrijk en we kregen er een verrassende rondleiding in het bijhorende hotel en welness bovenop!  De oude drukkerij werd op een indrukwekkende manier gerenoveerd en vertaald naar een heel erg nu-gebeuren, zijnde een Italy meets Scandinavië meets Azië gevoel.

De lunch was lekker en correct geprijsd en de huiswijn zeer oké, en bij mooi weer lunch je buiten op een aangenaam terras.   Er worden ook 2 maal per maand kookcursussen gegeven, met of zonder eigen kok.

Een aanrader!

I went for lunch with a friend in a new restaurant in Kortrijk en we got a complete tour of the hotel and welness on top!  The old printshop (?) was renovated in a way that feels very now, like Italie meets Scandinavia meets Asia.

The food was good at a fair price and the housewine was more than okay.  When the weather is nice you can sit on the terrace.  Twice a month kookworkshops are being held, with or without your own cook.

I would say : GO!

x,

Veerle

 

Broek/Pants: MIH(made in heaven), Top & Blouse: Massimo Dutti, Schoenen/Shoes: Prada, Tas/Bag: Hermès, Bril/Glasses: Zegna, Jasje/Jacket: H&M

Pics of me by Isabelle

3 reacties op “Lunch @ WU WEI

  1. Voor iedereen die dit een aanrader vindt heb ik -denk ik toch- 2 leuke attenties.
    1/een gratis toegang tot de spa bij betalen van een eerste en/of
    2/een gratis glaasje Belgische schuimwijn bij reservatie van een lunch of dineetje (per persoon…)

    Gewoon reserveren op http://www.wuwei.be en FourtyStyles vermelden bij je reservatie

  2. had ik al over gelezen, ziet er inderdaad een aanrader uit… nog één voor op ‘t lijstje! :-)

Reacties zijn gesloten.