Stylish girl in Bergamo

bloglovinFollow Me on Pinterest

Buongiorno!

Als je ooit in de buurt van Bergamo komt (omdat je met Ryanair vliegt bijvoorbeeld :) ) en je hebt een beetje tijd over, bezoek dan zeker eens het stadje zelf!  Hoog op de berg ligt het historisch centrum met restaurants, winkels,…in een prachtig kader.  Het tochtje naar boven doe je met de auto òf met de ‘funicolare’.  Dit treintje vertrekt recht tegenover de brasserie waar deze foto’s gemaakt werden.

Neem een kijkje, en voel toch een béétje zon…

When you are in the neighborhood of Bergamo ( because you fly Ryanair?)and you have some spare time, do visit the actual city!  High on the mountain you find the historical centre with restaurants, shops,…? in a beautifull setting.  The trip up is possible by car or you let the ‘funicolare’ take you there.  This train starts right in front where these pictures where taken.

Have a look, and feel a little sun…

 

1 reactie op “Stylish girl in Bergamo

  1. Trattoria Del Teatro
    Piazza Lorenzo Mascheroni 3, 24129 Bergamo, Italia

    zeker doen. Je wordt geserveerd door madameke met schortje en met de karre.
    super lekker vlees daar, pomodori naturale en er zitten veel Bergamonezen.
    Ik slaap daar altijd op dat plein. very nice

Reacties zijn gesloten.