It’s in the jeans.

bloglovinFollow Me on Pinterest

Hello hotties,

Voeg twee stukken van verschillende wassing bij elkaar, mix het met een classy handtas, hakken en fijnere juwelen,en je krijgt een onverwacht stijlvolle outfit!  Iets soortgelijks hangt zéker in je kast, dus, probeer, elemineer en combineer!  De truc zit in de mix!

Combine two pieces in different washes, mix it with a classy handbag, heels and fine jewelry, and the result is a surprisingly  stylish outfit!  There is something similar in your closet for sure, so, try, eliminate and combine! The tric is all in the mix!

Enjoy!

x

Fiets/bicycle: info Designblabla Roeselare, Kleedje/dress: Mango, Jack: Topshop, ring: Cynthia Jacobs: Roeselare, Schoenen/shoes: see by Chloë, Bril/glasses: zegna, Handtas/bag: Delvaux

 

Pics by Sofie