Goodwood Revival 2012

bloglovinFollow Me on Pinterest

 

Welcome!

Ik ben blij jullie deelgenoot te mogen maken aan een van de méést leuke events van het jaar.  De Goodwood Revival is een magische stap terug in de tijd, een unieke kans om je te wentelen in de glamour en allure van autoraces in een romantische tijdscapsule van de jaren 40, 50 en 60, rond de werelds meest authentiek motorcircuit.  Het domein en het kasteel  zijn nog volledig ‘old fashion’.   De races zelf een traktatie van de crème de la crème qua oldtimers én piloten.  Sir Stirling Moss, Richard Attwood, John Surtees en Derek Bell  in een ongeevenaarde strijd  van wiel-aan-wiel racen, onberoerd door de moderne wereld.

The Goodwood Revival really is a magical step back in time, a unique chance to revel in the glamour and allure of motor racing in the romantic time capsule of the1940s, 50s and 60s around the world’s most authentic motor circuit.

The Revival offers visitors the opportunity to leave the ‘modern world’ behind and join motor sport luminaries including Sir Stirling Moss, Richard Attwood, John Surtees and Derek Bell in an unabashed celebration of flat-out, wheel-to-wheel racing around a classic racetrack, untouched by the modern world.

Please enjoy the visit!

x,

Veerle