Estée Lauder’s online mirror.

bloglovinFollow Me on Pinterest

Hi beauties,

Maybe you already visited Estée Lauder’s you tube channel? It is catalogued by topics such as ‘How To’, interviews with top make-up artists, beautiful skin demonstrations and, very handy, online advice on wathever question you have about make-up. You can learn how to create a simple smokey eye, get fuller lips and any other skin care advice.

Newer is their on-screen mirror. Using her webcam, a viewer can see herself in an in-set on screen, while applying make-up In real time, following the beauty tips in the tutorial.

You’ll be an artist in no time!

www.youtube.com/esteelauder

Misschienbezocht je al eens Estée Lauders you tube kanaal? Het is ingedeeld in ‘How To’, intervieuws met make-up artiesten, mooie huid demonstraties en, zéér handig, online advies op eender welke beauty of make-up vraag. Je leerst een smokey eye creëren, hoe je lippen er voller uit te laten zien en ander huid verzorgings advies.

Nieuwer is hun on screen spiegel. Gebruik makend van een webcam kan een gebruiker zichzelf zien in een set-in op het scherm. Terwijl je je opmaakt krijg je de richtlijnen in de tutorial in real time.

Je wordt professional in recordtijd!

Thanks for reading!

X,

Veerle

20121120-211723.jpg