Is luck an attitude?

bloglovinFollow Me on Pinterest

Martino’s Bar, Robert Orlentpromenade 19, Nieuwpoort

Good Sunday Evening everybody,

When you are in Nieuwpoort (Northseacoast) and in desperate need of a good value for money restaurant,  Italian ‘Martino’s Bar’ will do fine!  I had a great spaghetti with clams and a good glass of their house wine.  Of course the surrounding shops like Storms, Pour ou Contre,… only add to the attractiveness (is that a correct word? anyway, I’m sure you get it :) )

Als je in Nieuwpoort bent en op zoek naar een correct geprijsd, lekker restaurant is het Italiaanse ‘Martino’s Bar’ altijd een goeie optie!  Ik at er een lekkere spaghetti met venusschelpjes en dronk een goed glas huiswijn.  Natuurlijk verhogen de naastgelegen winkels zoals Storms, Pour ou Contre,…alleen maar de aantrekkingskracht.

www.martinosbar.be

Thanks for reading!

x,

Veerle

                 Martino’s Bar, Robert Orlentpromenade 19, Nieuwpoort

Outfit: Pants: Massimo Dutti, Coat: Dries Van Noten, Shoes: Prada, Pull: Tara Jarmon, Hat: Old, Faux Fur: No Brand, Socks: Calzedonia (now in Veldstraat, Gent,opposite Zara Home), Clutch: Chanel

Pics by Sofie