On Demand : How to introduce spring into your outfit when spring is NOT in sight?

bloglovinFollow Me on Pinterest

Happy tuesday everyone!

One of my stylish readers asked me how to bring spring into an outfit at +1°.  Here’s how I do it:

I take 1 piece of spring color, that means no real summer colors like bright yellow or turqoise, but more like fresh pinks, blues or greens.  You add neutrals or black around it and you mix it with a little print.  If you don’t know where to begin and want to play safe, you take spring colored pants or dress (goes with 30 denier black pantys) + black shoes/boots + black top + black blazer or coat and throw in a clutch or bag with a print. What do you see now? Fresh clean modern style!

P.S.: Change all the black into navy blue and it will still be perfect!

 

Eén van mijn stijlvolle lezeressen vroeg mij hoe je een beetje lente in je outfit kunt brengen terwijl het buiten +1° is.  Dit is hoe ik het doe:

Ik neem 1 stuk lentekleur, dwz geen echte zomerkleuren zoals fel geel en turquoize, maar meer frisse groene, blauwe of roze tinten.  Je voegt neutrale kleuren (nude, ijstinten,…) of zwart toe en je mixt het met een printje.  Als je niet weet waar te beginnen en zeker wil zijn, neem dan een broek in bovengenoemde lentetinten of een jurk (dan wel met 30 denier pantys) + zwarte schoenen/laarsjes + een zwarte top + een zwarte blazer of mantel en gooi er een clutch of handtas bij met een print.  Wat zie je nu?  Een frisse, sobere, maar toch heel moderne outfit!

P.S. : Vervang al het zwart door donkerblauw en je zit zit nog steeds goed!

Go try!

x,

Veerle

Lavender Pants: ASOS, Shirt: Prada, Sweater : Capri Store, Boots: Hogan, Vintage Dior Clutch: marche aux puces

Lavender Pants: ASOS, Shirt: Prada, Sweater : Capri Store, Boots: Hogan, Vintage Dior Clutch: marche aux puces

WINTER TO SPRING2

WINTER TO SPRING5

WINTER TO SPRING1

 

Pics by Annemie (Max Mara)